069443339 Studiou de relaxare profundă psiho-emoțională și fizica
simte relaxarea de mare în mun. Chișinău 069443339

Complexuri


Relax-Studio Grand-Float Moldova vă oferă un complex integrat a relaxării și restaurării energiei vitale: o combinație armonioasă de Floating și masaj.

Odihna și relaxarea periodică sunt o condiție prealabilă pentru menținerea sănătății fizice, psihologice și emoționale.

Cea mai eficientă modalitate de a recupera, de a diminua stresul și de a îmbunătăți sănătatea este un masaj de calitate în tandem cu procedurile de Floating.


Fără deranj , numai tu singur cu tine însuși...

Vă invităm să vă familiarizați cu complexele noastre de "repornire completă", cum ar fi:

Complexul "Armonie a trupului și a sufletului", care include o sesiune de Floating în combinație cu un masaj general sau un masaj de relaxare.

Scopul sesiunii este de a folosi efectele după ce ați vizitat Floating camera sau capsula, ceea ce vă ajută să vă relaxați și să vă reîncărcați bateriile în mâinile ale terapeutului de masaj cu experienţă care va îndepărta ușor clemele rămase din corpul dvs.

Relax-studio Grand-Float oferă, de asemenea, o oportunitate pentru dvs. de a alege tipul de masaj dorit și combinați-l cu reluarea actualizării Floating pentru a obține un buchet special de senzații!

Masajul se desfășoară într-o cameră confortabilă, unde fiecare detaliu vizează crearea unei atmosfere relaxante.

Pentru efectul maxim, muzică plăcută și liniștită, care vă va pregăti pentru odihnă și redare.

La sfârșitul procedurii, în scaunele balansoare confortabile situate într-un salon separat, vă puteți bucura de ceaiul aromat la alegere.

Vă rugăm să rețineți Relax-Studio Grand-Float se ocupă de oaspeții săi și oferă toate serviciile complexe Floating + masaj cu o reducere, pentru un confort maxim!

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»