069443339 Studiou de relaxare profundă psiho-emoțională și fizica
simte relaxarea de mare în mun. Chișinău 069443339

Floating "Duet" 90 min


Dacă este prima dată când dvs și partenerul dvs. încercați floating-ul, si nu există nici o referire la o experiență de floatare separată, aceasta poate fi un avantaj, deoarece încă nu știti cum este să înoți singur în float-camera; cu toate acestea, aceasta ar înseamna și că totul în sesiune va fi nou.


Флоатинг дуэт
1500 MDL

  floating pentru doi – 90 min

  ceremonia de ceai - 30 de minute

  numărul de persoane – 2


Cind sunteti cu partenerul la procedura, vă puteți ajuta să ameliorați anxietatea și nervozitatea cu privire la prima experiență, precum și să va sugerați apropierea in folosirea floating-ului.

Pentru cei care au încercat deja plutirea singur, recomandăm să folosiți Double Float (float camera pentru doi, de 2,5 * 2,5, în care vă puteți ridica până la înălțimea maximă, dacă doriți), ca o modalitate de a vă contopi cu partenerul și de a experimenta o nouă formă de apropiere.

Rețineți că acest lucru nu este doar floating pe cont propriu. Deși veți avea suficient spațiu pentru a vă așeza confortabil în camera de plutire, veți ști că există cineva în apropierea dvs., deoarece, ocazional, vă puteți ciocni unul cu celălalt, plutind pe suprafața apei sau sa vă auziți respirația. Înotul lângă cineva vă permite să împărtășiți un spațiu apropiat în liniște. Nu este nevoie să spuneți sau să faceți nimic, ci doar să fiți împreună.

Aceasta este o experiență de colaborare foarte bună. In camera-float putem reda muzica la începutul și la sfârșitul sesiunii (primele 5 sau 10 minute și ultimele 5 minute, sau pentru întreaga sesiune. Există aceeași oportunitate cu lumina. Dacă alegeți o opțiune care include tăcerea, amintiți-vă că este posibil să va auzi respirația și cea a partenerului dvs, care poate varia de la cu adevărat liniștitor la într-adevăr enervant.

Și pentru un nivel și mai profund de intimitate și relaxare maximă, vă recomandăm să combinați Floating cu masaj, care intr-o incapere special echipata va veti afla doar dumneavoastră și specialiștii de masaj inalt califaci, care vă vor face un masaj din lista noastră la alegere sau în funcție de dorința voastră. Dar acesta nu este sfârșitul! După masaj, vă veți retrage împreună într-o cameră de relaxare separată, unde veți fi placut surprinsi cu ceai chinezesc aromat.

Doar in doi. Senzație de relaxare totală și liniște.

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»