069443339 Studiou de relaxare profundă psiho-emoțională și fizica
simte relaxarea de mare în mun. Chișinău 069443339

Floating solo


Float Capsula – este una din cele mai mari descoperiri ale omenirii, ce permite o reînnoire naturală a mintii si a corpului.


Флоатинг в капсуле
890 MDL

  floating – 60 min

  ceremonia de ceai - 30 de minute

  numărul de persoane – 1


Este o capsulă de formă cosmică izolată fonic, care conține sare de origina engleza EPSOM, ce va oferă flotatie maximă și are influenta pozitiva asupra sănătatii, atât fizic, cât și psiho-emoțional.

În timpul sesiunii, corpul se mentine la suprafața apei, ca în Marea Moartă, iar articulațiile și coloana vertebrală nu sunt supuse forței gravitației.

Nici un factor extern iritant nu va afecta participantii, permițându-le să obțină o stare de relaxare profundă.

In float-capsula poate fi redata muzică la începutul și la sfârșitul sesiunii (primele 5 sau 10 minute si ultimele 5 minute, sau pe durata întreagii proceduri. Aceeași posibilitate este si cu lumina. Dacă alegeți obtiunea ce include doar linistea, posibil o să vă auziți respirația, în această stare veți simți o „actualizare” psiho-emoțională a deprivării senzoriale.

Pentru o relaxare și mai profundă, vă recomandăm să combinați float-capsula cu masaj, pentru care avem specialiști de primă clasă, la care veți dori să vă reintoarceti!

Oare e posibil să majoram efectul odihnei în studioul de relaxare Grand float? - Un final plăcut al „restartului” dvs. va fi ceaiul aromat chinezesc, de care vă veți bucura după procedura într-o camera separata de odihna.

Corpul Dvs. va respira îngrijirea și dragostea...

Personalul terapeuților de masaj Grand-Float este format din specialiști de nivel înalt, cu o experiență de 10 ani, ceea ce vă permite să alegeți mai mult pentru un rezultat complet. În studioul nostru, folosim doar uleiuri de masaj naturale, profesionale, uleiuri de aromă, creme, oferind clientului posibilitatea de a vă bucura de procesul maxim și mesele de masaj confortabile vă vor ajuta să simțiți sentimentul potrivit ... Vă vom ajuta să alegeți tipul de masaj care vă convine, oferind de asemenea un tip exclusiv de masaj, de tipul A-balancing (Osho-re-balancing).
Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»