069443339 Studiou de relaxare profundă psiho-emoțională și fizica
simte relaxarea de mare în mun. Chișinău 069443339

A balansing


Sacramentul unui ritual de masaj care are loc în spatele ușilor închise între două persoane este similar cu mărturisirea: aveți încredere în maestru care vă ajută să vă deschideți ca o floare de lotus, deoarece în timpul sesiunii deveniți una. Încărcarea cu energia, maestrul vă oferă posibilitatea de a veni în armonie cu voi, vă permite să vă relaxați complet și să simțiți toate culorile vieții aici și acum.A balansing
700 MDL

  masaj -  1 oră 30 minute

  numărul de persoane – 1


Aceasta este o terapie de masaj a autorului - restabilirea echilibrului - antistres, de la specialistul nostru cu 20 de ani de experiență, care este recomandat tuturor vizitatorilor noștri.

A-Balancing - Aceasta este o lucrare meditativă profundă cu corpul la nivel fizic, mental și energetic. Sold echilibrat între tensiune și relaxare. Include terapie corporală, psihologie, medicină.

În același timp, specialistul nu intenționează să "vindece", să schimbe, să "remedieze" aceste probleme. Sarcina lui este aceea de a face schimbările să apară de la sine, datorită restabilirii corecte a fluxului liber de energie din corp.

A-balancing vă va oferi posibilitatea de: a pune în ordine starea articulațiilor, a țesutului muscular; îmbunătăți postura, întoarceţi graţie corpului şi frumuseţea; să înveți să-ți deții mai bine corpul și să îl înțelegi mai bine; intrați în contact mai profund cu dvs. și luați o privire nouă la multe stereotipuri și comportamente de viață; simți încrederea în sine, simți o creștere a energiei vitale și creative; să devină mai conștienți, să fie mai echilibrat și mai relaxat și să experimenteze o stare de satisfacție profundă; simți starea de bucurie, plinătatea emoțională și sănătatea fizică.

Corpul tau va respira co prospetime si dragoste...

Personalul terapeuților de masaj Grand-Float este format din specialiști de nivel înalt, cu o experiență de 10 ani, ceea ce vă permite să alegeți mai mult pentru un rezultat complet. În studioul nostru, folosim doar uleiuri de masaj naturale, profesionale, uleiuri de aromă, creme, oferind clientului posibilitatea de a vă bucura de procesul maxim și mesele de masaj confortabile vă vor ajuta să simțiți sentimentul potrivit ... Vă vom ajuta să alegeți tipul de masaj care vă convine, oferind de asemenea un tip exclusiv de masaj, de tipul A-balancing (Osho-re-balancing).

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»