Studiou de relaxare profundă psiho-emoțională și fizica
Studiou de relaxare în mun. Chișinău

Sound healing acutonics


Sacramentul unui ritual de masaj care are loc în spatele ușilor închise între două persoane este similar cu mărturisirea: aveți încredere în maestru care vă ajută să vă deschideți ca o floare de lotus, deoarece în timpul sesiunii deveniți una. Încărcarea cu energia, maestrul vă oferă posibilitatea de a veni în armonie cu voi, vă permite să vă relaxați complet și să simțiți toate culorile vieții aici și acum.Cavitatia cu ultrasunete

Acție pe Akutonika este valabilă în scopuri informative pentru o perioadă limitată de timp!

700MDL
450 MDL

  masaj - 60 minute

  numărul de persoane – 1


Akutonika este o practică exclusivă, unică în Moldova, care vindecă cu ajutorul vibrațiilor sonore.

În epoca noastră tehnogenă, toată lumea trebuie să încetinească și să se cufunde în lumea senzațiilor plăcute. Eliberați-vă de guma de mestecat mental și umpleți-vă de energie tamaduitoare. Sesiunea e axata pe pozitionarea pe o frecvență sănătoasă a organelor si a sistemul corpului. Practica cuprinde in sine medicina chineză antică si tehnologii moderne/ contemporane.

Ajută la relaxarea totală. Inlăturarea consecintele stresului acut și / sau ale celui cronic în stare pasivă/meditativă. Ajută la acumularea energiei pozitive. Contribuie la formarea unei dispoziții bune. Inspiră. Elimină blocajele energetice.

Corpul tau va respira co prospetime si dragoste...

Personalul terapeuților de masaj Grand-Float este format din specialiști de nivel înalt, cu o experiență de 10 ani, ceea ce vă permite să alegeți mai mult pentru un rezultat complet. În studioul nostru, folosim doar uleiuri de masaj naturale, profesionale, uleiuri de aromă, creme, oferind clientului posibilitatea de a vă bucura de procesul maxim și mesele de masaj confortabile vă vor ajuta să simțiți sentimentul potrivit ... Vă vom ajuta să alegeți tipul de masaj care vă convine, oferind de asemenea un tip exclusiv de masaj, de tipul A-balancing (Osho-re-balancing).

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»