Cavitatia cu ultrasunete


Sacramentul unui ritual de masaj care are loc în spatele ușilor închise între două persoane este similar cu mărturisirea: aveți încredere în maestru care vă ajută să vă deschideți ca o floare de lotus, deoarece în timpul sesiunii deveniți una. Încărcarea cu energia, maestrul vă oferă posibilitatea de a veni în armonie cu voi, vă permite să vă relaxați complet și să simțiți toate culorile vieții aici și acum.Cavitatia cu ultrasunete
400 MDL

  masaj -  45…60 minute

  numărul de persoane – 1


Tipul de masaj hardware, realizat de un dispozitiv profesionist Au-61, capabil să reducă volumul corpului cu 1-2 cm într-o singură sesiune.

Combate efectiv celulita. Celulele grase ale corpului, membranele din zona terapeutică a expunerii cu ultrasunete de joasă frecvență încep să se deterioreze intens. Grăsimile conținute în ele încep să lichefice și sunt eliminate din celule în mod natural. Cu alte cuvinte, bule de substanță grasă explodează, eliminând golurile formate în proces.

Ca urmare, stratul de grăsime subcutanată este redus, pielea devine elastică, modelul corpului reînnoit este fixat. De mare importanță este factorul că rezultatul se vede îndată!

Corpul tau va respira co prospetime si dragoste...

Personalul terapeuților de masaj Grand-Float este format din specialiști de nivel înalt, cu o experiență de 10 ani, ceea ce vă permite să alegeți mai mult pentru un rezultat complet. În studioul nostru, folosim doar uleiuri de masaj naturale, profesionale, uleiuri de aromă, creme, oferind clientului posibilitatea de a vă bucura de procesul maxim și mesele de masaj confortabile vă vor ajuta să simțiți sentimentul potrivit ... Vă vom ajuta să alegeți tipul de masaj care vă convine, oferind de asemenea un tip exclusiv de masaj, de tipul A-balancing (Osho-re-balancing).

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»