069443339 Studiou de relaxare profundă psiho-emoțională și fizica
simte relaxarea de mare în mun. Chișinău 069443339

Drenaj limfatic masaj


Sacramentul unui ritual de masaj care are loc în spatele ușilor închise între două persoane este similar cu mărturisirea: aveți încredere în maestru care vă ajută să vă deschideți ca o floare de lotus, deoarece în timpul sesiunii deveniți una. Încărcarea cu energia, maestrul vă oferă posibilitatea de a veni în armonie cu voi, vă permite să vă relaxați complet și să simțiți toate culorile vieții aici și acum.Drenaj limfatic masaj
450 MDL

  masaj -  60 min

  numărul de persoane – 1


Sistemul limfatic constă din organe care asigură imunitatea organismului, precum și vasele de sânge prin care se mișcă limfa.

Pentru a ajuta sistemul limfatic să facă față scopului său direct, trebuie să participați la un masaj special care afectează straturile profunde de țesut prin care trece limfaticul.

Un astfel de masaj poate fi realizat nu numai pe zonele problematice unde este celulita, ci şi pe faţă, pe spate - acesta este masajul de drenaj limfatic pe care ne-a placut atât de mult.

Crește imunitatea

Elimină "coaja de portocală"

Reduce greutatea

Elimină umflarea și vânătăi

Elimină durerile de cap frecvente

Elimină insomnia și nervozitatea excesivă

Crește tonusul pielii

Îmbunătățește pielea

Elimină acneea

Tratează vergeturi și cicatrici mici

Tratează bolile tractului gastrointestinal în terapia complexă

Elimină ridurile

Corpul tau va respira co prospetime si dragoste...

Personalul terapeuților de masaj Grand-Float este format din specialiști de nivel înalt, cu o experiență de 10 ani, ceea ce vă permite să alegeți mai mult pentru un rezultat complet. În studioul nostru, folosim doar uleiuri de masaj naturale, profesionale, uleiuri de aromă, creme, oferind clientului posibilitatea de a vă bucura de procesul maxim și mesele de masaj confortabile vă vor ajuta să simțiți sentimentul potrivit ... Vă vom ajuta să alegeți tipul de masaj care vă convine, oferind de asemenea un tip exclusiv de masaj, de tipul A-balancing (Osho-re-balancing).

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»