069443339 Studiou de relaxare profundă psiho-emoțională și fizica
simte relaxarea de mare în mun. Chișinău 069443339

Masaj anticelulitic


Sacramentul unui ritual de masaj care are loc în spatele ușilor închise între două persoane este similar cu mărturisirea: aveți încredere în maestru care vă ajută să vă deschideți ca o floare de lotus, deoarece în timpul sesiunii deveniți una. Încărcarea cu energia, maestrul vă oferă posibilitatea de a veni în armonie cu voi, vă permite să vă relaxați complet și să simțiți toate culorile vieții aici și acum.Masaj anticelulitic
450 MDL

  masaj -  60 min

  numărul de persoane – 1


În ritmul actual al vieții, masajul a devenit o parte integrantă pentru fiecare dintre noi. Are un puternic efect de întărire asupra întregului corp.

Masajul este necesar pentru întărirea, recuperarea, prevenirea diferitelor boli. Drept urmare, el reușește nu numai să atenueze senzațiile dureroase și neplăcute, ci și să prevină dezvoltarea patologiei.

Acest masaj include efecte mecanice (presiune, frecare, vibrații) în zonele afectate. Îndepărtează excesul de apă și zgură din celulele grase și grăsimile subcutanate, activând astfel procesele din organism, ceea ce reduce sau elimină complet celulita.

Sunt utilizate uleiuri aromatice, esențiale și de masaj, unguente și geluri pentru a îmbunătăți efectul. Masajul este folosit în zone tradiționale problematice, cum ar fi coapsele, fesele, abdomenul, dar uneori și în alte locuri, cum ar fi spatele, părțile laterale, antebrațul! Maeștrii folosesc puterea mâinilor și a tehnicii hardware.

Corpul tau va respira co prospetime si dragoste...

Personalul terapeuților de masaj Grand-Float este format din specialiști de nivel înalt, cu o experiență de 10 ani, ceea ce vă permite să alegeți mai mult pentru un rezultat complet. În studioul nostru, folosim doar uleiuri de masaj naturale, profesionale, uleiuri de aromă, creme, oferind clientului posibilitatea de a vă bucura de procesul maxim și mesele de masaj confortabile vă vor ajuta să simțiți sentimentul potrivit ... Vă vom ajuta să alegeți tipul de masaj care vă convine, oferind de asemenea un tip exclusiv de masaj, de tipul A-balancing (Osho-re-balancing).

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»