069443339 Studiou de relaxare profundă psiho-emoțională și fizica
simte relaxarea de mare în mun. Chișinău 069443339

Masaj cu miere


Sacramentul unui ritual de masaj care are loc în spatele ușilor închise între două persoane este similar cu mărturisirea: aveți încredere în maestru care vă ajută să vă deschideți ca o floare de lotus, deoarece în timpul sesiunii deveniți una. Încărcarea cu energia, maestrul vă oferă posibilitatea de a veni în armonie cu voi, vă permite să vă relaxați complet și să simțiți toate culorile vieții aici și acum.Masaj cu miere
450 MDL

  masaj -  60 min

  numărul de persoane – 1


Acesta este tipul de masaj este cel mai popular și cel mai solicitat de aproape de toți. În plus față de reducerea stresului și a relaxării, are un efect de drenaj, stimulează circulația sanguină și procesele metabolice în organism.

Mai întâi de toate, specialistul activează simțurile prin terminarea nervilor periferici. Efectul corect asupra terminațiilor nervoase conduce la producerea de endorfine - hormoni luminescenței.

Datorită unor trucuri speciale, masajul ușurează oboseala și greutatea membrelor, ca urmare, fluxul de sânge venos și sistemul limfatic se normalizează. Nu uitați de un alt efect important al unui masaj relaxant: hidratează pielea. În acest caz, devine și o procedură cosmetică, efectul căruia justifică acest minunat proces.

Corpul tau va respira co prospetime si dragoste...

Personalul terapeuților de masaj Grand-Float este format din specialiști de nivel înalt, cu o experiență de 10 ani, ceea ce vă permite să alegeți mai mult pentru un rezultat complet. În studioul nostru, folosim doar uleiuri de masaj naturale, profesionale, uleiuri de aromă, creme, oferind clientului posibilitatea de a vă bucura de procesul maxim și mesele de masaj confortabile vă vor ajuta să simțiți sentimentul potrivit ... Vă vom ajuta să alegeți tipul de masaj care vă convine, oferind de asemenea un tip exclusiv de masaj, de tipul A-balancing (Osho-re-balancing).

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»