069443339 Studiou de relaxare profundă psiho-emoțională și fizica
simte relaxarea de mare în mun. Chișinău 069443339

Masaj general pentru bărbați


Sacramentul unui ritual de masaj care are loc în spatele ușilor închise între două persoane este similar cu mărturisirea: aveți încredere în maestru care vă ajută să vă deschideți ca o floare de lotus, deoarece în timpul sesiunii deveniți una. Încărcarea cu energia, maestrul vă oferă posibilitatea de a veni în armonie cu voi, vă permite să vă relaxați complet și să simțiți toate culorile vieții aici și acum.Masaj general pentru bărbați
450 MDL

  masaj -  60 min

  numărul de persoane – 1


Un bărbat din societatea modernă este un susținător al familiei, care își păstrează și își protejează familia, care este responsabil pentru soția și copiii săi, conduce un stil de viață activ, demonstrează hotărârea, inițiativa și munca grea. În ciuda faptului că sunt membri puternici și de lungă durată ai rasei noastre, chiar dacă uneori nu spun acest lucru, credeți-mă, simt și durere, oboseală și stres. Această caracteristică a activității vitale a organismului creează în ea reacții fiziologice specifice.

Masaj pentru bărbați în primul rând - masaj energetic: activ, puternic și adânc. Este destinat unui studiu detaliat și intensiv al mușchilor, care sunt direct legate de nivelul de testosteron din sânge și de exercițiile zilnice. Dacă persoana se ocupă cu sport activ, masajul este pur și simplu necesar pentru el.

Corpul tau va respira co prospetime si dragoste...

Personalul terapeuților de masaj Grand-Float este format din specialiști de nivel înalt, cu o experiență de 10 ani, ceea ce vă permite să alegeți mai mult pentru un rezultat complet. În studioul nostru, folosim doar uleiuri de masaj naturale, profesionale, uleiuri de aromă, creme, oferind clientului posibilitatea de a vă bucura de procesul maxim și mesele de masaj confortabile vă vor ajuta să simțiți sentimentul potrivit ... Vă vom ajuta să alegeți tipul de masaj care vă convine, oferind de asemenea un tip exclusiv de masaj, de tipul A-balancing (Osho-re-balancing).

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»