069443339 Studiou de relaxare profundă psiho-emoțională și fizica
simte relaxarea de mare în mun. Chișinău 069443339

Sound Healing Acutonics


Sacramentul unui ritual de masaj care are loc în spatele ușilor închise între două persoane este similar cu mărturisirea: aveți încredere în maestru care vă ajută să vă deschideți ca o floare de lotus, deoarece în timpul sesiunii deveniți una. Încărcarea cu energia, maestrul vă oferă posibilitatea de a veni în armonie cu voi, vă permite să vă relaxați complet și să simțiți toate culorile vieții aici și acum.Masaj vacuum + RF lifting
700 MDL

Este valabila pe actie "certificat cadou in cadou" numai in Februarie

  masaj -  40 minute

  numărul de persoane – 1


Acutonica este o practică unică si exclusivă în Moldova, care vindecă prin vibrații sonore. În epoca noastră tehnogenă, este benefic pentru toata lumea să se încetinească și să se cufunde în lumea senzațiilor plăcute, umplindu-se cu energia vindecătoare.

În această sesiune, organele și sistemele corpului sunt ajustate la o frecvență sănătoasă. Această practică combină tradițiile medicinei chineze antice și tehnologia moderne.

Acutonica ajută la relaxare, elimină consecințele stresului acut și cronic, te cufundă într-o stare meditativă, ajută la umplerea cu energie, promovează o stare de spirit pozitivă, inspiră și elimină blocurile de energie.

Corpul tau va respira co prospetime si dragoste...

Personalul terapeuților de masaj Grand-Float este format din specialiști de nivel înalt, cu o experiență de 10 ani, ceea ce vă permite să alegeți mai mult pentru un rezultat complet. În studioul nostru, folosim doar uleiuri de masaj naturale, profesionale, uleiuri de aromă, creme, oferind clientului posibilitatea de a vă bucura de procesul maxim și mesele de masaj confortabile vă vor ajuta să simțiți sentimentul potrivit ... Vă vom ajuta să alegeți tipul de masaj care vă convine, oferind de asemenea un tip exclusiv de masaj, de tipul A-balancing (Osho-re-balancing).

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»