Studiou de relaxare profundă psiho-emoțională și fizica
Studiou de relaxare în mun. Chișinău

Masaj vacuum + RF lifting


Sacramentul unui ritual de masaj care are loc în spatele ușilor închise între două persoane este similar cu mărturisirea: aveți încredere în maestru care vă ajută să vă deschideți ca o floare de lotus, deoarece în timpul sesiunii deveniți una. Încărcarea cu energia, maestrul vă oferă posibilitatea de a veni în armonie cu voi, vă permite să vă relaxați complet și să simțiți toate culorile vieții aici și acum.Masaj vacuum + RF lifting
400 MDL

  masaj -  45…60 minute

  numărul de persoane – 1


Tip de masaj hardware, realizat de un dispozitiv profesionist Au-61. În lupta pentru o figură frumoasă, există o problemă - celulita, care întunecă orice formă.

Una dintre cele mai eficiente modalități de combatere a celulitei este masajul cu vacuum, combinat cu ridicarea RF, dar acest lucru nu este singurul efect care poate fi așteptat de la această tehnică de masaj.

Metoda de expunere se bazează pe faptul că vidul are un efect mai profund asupra pielii, a țesutului gras subcutanat și a mușchilor, un dispozitiv special folosit pentru a absorbi și a injecta aerul în anumite părți ale corpului. Masajul stimulează activ circulația sanguină și drenajul limfatic, afectează pozitiv activitatea transpirației și a glandelor sebacee, relaxând mușchii.

Sub acțiunea vidului, stratul de grăsime este redus, iar cu acesta greutatea scade.

Corpul tau va respira co prospetime si dragoste...

Personalul terapeuților de masaj Grand-Float este format din specialiști de nivel înalt, cu o experiență de 10 ani, ceea ce vă permite să alegeți mai mult pentru un rezultat complet. În studioul nostru, folosim doar uleiuri de masaj naturale, profesionale, uleiuri de aromă, creme, oferind clientului posibilitatea de a vă bucura de procesul maxim și mesele de masaj confortabile vă vor ajuta să simțiți sentimentul potrivit ... Vă vom ajuta să alegeți tipul de masaj care vă convine, oferind de asemenea un tip exclusiv de masaj, de tipul A-balancing (Osho-re-balancing).

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»