069443339 Studiou de relaxare profundă psiho-emoțională și fizica
simte relaxarea de mare în mun. Chișinău 069443339

Masajul Lomi-Lomi


Este un masaj hawaian exclusiv realizat de un specialist cu calificare inalta, pe care merita sa-l incerce fiecare. Masajul Lomi-Lomi este o oportunitate excelentă de relaxare, ameliorarea oboselii și de recuperare la nivel psiho-emoțional.Masajul Lomi-Lomi
700 MDL

  masaj -  60 min

  numărul de persoane – 1


Tehnica efectuarii acestui masaj este executata pe întregul corp de la vârfurile degetelor specialistului până la coate și antebrațe, precum și munca profundă la nivel energetic și psihologic.
Mișcările maseurului se aseamănă cu fluxul și refluxul mării zbuciumate, ceea genereaza o relaxare profundă. Lomi-Lomi ofera posibilitatea de a ameliora tensiunea, de a relaxa mușchii, imbunatateste curculatia sanguina , restabileste flexibilitatea și sănătatea corporala. sa va eliberati de emoțiile negative și sa va supliniti cu energie pozitivă, sa va recuperati fizic si energetic , la fel, va schimba viziunile Dvs. , prin care veti obtine emotii noi, dorinte si scopuri.

Lomi Lomi este mai mult decât o procedura de masaj - este o terapie a corpului și sufletului , prin care obtii sanatate, longevitate si ofera inspirație.

Corul tau va respira cu prospetime si dragoste...

Personalul terapeuților de masaj Grand-Float este format din specialiști de nivel înalt, cu o experiență de 10 ani, ceea ce vă permite să alegeți mai mult pentru un rezultat complet. În studioul nostru, folosim doar uleiuri de masaj naturale, profesionale, uleiuri de aromă, creme, oferind clientului posibilitatea de a vă bucura de procesul maxim și mesele de masaj confortabile vă vor ajuta să simțiți sentimentul potrivit ... Vă vom ajuta să alegeți tipul de masaj care vă convine, oferind de asemenea un tip exclusiv de masaj, de tipul A-balancing (Osho-re-balancing).

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»