069443339 Studiou de relaxare profundă psiho-emoțională și fizica
simte relaxarea de mare în mun. Chișinău 069443339

Masajul Thailandez


Masajul Thailandez ameliorează durerea musculară, spasmele, combate edemul, elimină oboseala cronică, restabilește somnul, elimina anxietatea și restabilește echilibrul energetic.
Acest masaj este ideal atât pentru persoanele active fizic, cât și pentru persoanele cu activități mentale. Vă invităm să aveți grijă de dvs. cu dragoste și tandrețe, să încetiniți timpul și să vă bucurați de liniște.Presoterapie
600/750/1200 MDL

  masaj thailandez solo -  60 min/600 mdl

  masaj thailandez solo -  90 min/750 mdl

  masaj thailandez duet -  60 min/1200 mdl

  numărul de persoane – 1/2


Masajul Thailandez este perla practicilor orientale, care încorporează tradițiile de yoga indian și masajul punctat. Această terapie este realizată in haine pe podea. Vechile cunoștințe secrete de vindecare au fost transmise de la maestru la maestry timp de câteva mii de ani. În cele mai vechi timpuri, masaj thailandez se efectua în templu, deoarece corpul este un vas sacru pentru spirit. Și vă sugerăm să vă încetiniți și să vă impliniti cu pace și liniște.

Vă invităm să aveți grijă de dvs. cu dragoste și tandrețe, să încetiniți timpul și să vă bucurați de liniște.

Corpul tau va respira co prospetime si dragoste...

Personalul terapeuților de masaj Grand-Float este format din specialiști de nivel înalt, cu o experiență de 10 ani, ceea ce vă permite să alegeți mai mult pentru un rezultat complet. În studioul nostru, folosim doar uleiuri de masaj naturale, profesionale, uleiuri de aromă, creme, oferind clientului posibilitatea de a vă bucura de procesul maxim și mesele de masaj confortabile vă vor ajuta să simțiți sentimentul potrivit ... Vă vom ajuta să alegeți tipul de masaj care vă convine, oferind de asemenea un tip exclusiv de masaj, de tipul A-balancing (Osho-re-balancing).

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»