069443339 Studiou de relaxare profundă psiho-emoțională și fizica
simte relaxarea de mare în mun. Chișinău 069443339

Presopunctura


Una din cele mai stravechi metode care are efect de vindecare. Acest tip de masaj ajuta la vindecarea multor boli hronice, ofera efect de tonifiere si restebilire a organizmului uman, normalizeaza somnul, imbunatateste starea emotionala, confera o senzatie de usurare si crestere a vitalitatii.Presopunctură
540 MDL

  masaj -  90 min

  numărul de persoane – 1


De ce este atit de efectiva presopunctura? In momentul accentuarii unui anumit punct se mareste circulatia sanguina, iar prin aceasta se activeaza procesul metabolic si organizmul primeste mai mult oxigen.

Masajul prin sine reprezinta - accentuarea, framintarea, frecarea si vibratiile. In functie de puterea presiunii, masajul confera efect calmant sau de tonifiere. Masajul punctat - este o oportunitate excelenta nu numai pentru restabilirea puterii, ci si pentru a vindeca bolile cronice, la fel, in timpul masajului se produce hormonul fericii (endorfina).

corpul tau va respira cu dragoste si prospetime...

Personalul terapeuților de masaj Grand-Float este format din specialiști de nivel înalt, cu o experiență de 10 ani, ceea ce vă permite să alegeți mai mult pentru un rezultat complet. În studioul nostru, folosim doar uleiuri de masaj naturale, profesionale, uleiuri de aromă, creme, oferind clientului posibilitatea de a vă bucura de procesul maxim și mesele de masaj confortabile vă vor ajuta să simțiți sentimentul potrivit ... Vă vom ajuta să alegeți tipul de masaj care vă convine, oferind de asemenea un tip exclusiv de masaj, de tipul A-balancing (Osho-re-balancing).

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»