fbpx

RF Lifting corp


Sacramentul unui ritual de masaj care are loc în spatele ușilor închise între două persoane este similar cu mărturisirea: aveți încredere în maestru care vă ajută să vă deschideți ca o floare de lotus, deoarece în timpul sesiunii deveniți una. Încărcarea cu energia, maestrul vă oferă posibilitatea de a veni în armonie cu voi, vă permite să vă relaxați complet și să simțiți toate culorile vieții aici și acum.


RF Lifting corp
400MDL

  masaj -  45…60 minute

  numărul de persoane – 1

Înregistrați-vă acum online. Pictograma roșie clipește în partea dreaptă jos. Acolo totul este foarte simplu.


RF Lifting este una dintre cele mai moderne metode de întinerire a corpului și eliminarea celulitei. Acesta este un tip de masaj hardware, în timpul căruia se folosește echipament special, profesional. Echipamentul de radiofrecvență merge adânc sub piele, datorită faptului că efectul ulterior procedurii crește în următoarele șase luni, datorită faptului că organismul începe să-și sintetizeze propriul colagen și derma se întărește. Această procedură este considerată o alternativă excelentă la chirurgie.

A doua denumire a acestei tehnologii este termolifierea.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Cu timpul, colagenul celular natural al epiteliului, conținut în fiecare celulă a pielii noastre, este epuizat. Prin urmare, elasticitatea se pierde, iar manifestarea vârstei devine mai vizibilă.

În timpul RF lifting, se încălzeşte la 60-65 de grade, fibrilele (fibrele proteice) pierd umiditate, contractează și opresc întinderea, iar moleculele de colagen sunt răsucite în spirale strânse, ceea ce activează un efect puternic de lifting. În consecință, în dermă se formează un schelet, iar pielea se strânge, toate procesele de întinerire încep.

Efectul este declanșat în timpul sesiunii și provoacă îmbunătățiri continue pentru încă câteva luni. RF lifting acționează direct asupra dermei. Datorită efectului termic, se produce o cantitate mare de fibre de elastină și colagen, ceea ce provoacă o reducere a profunzimii ridurilor, tonifică în mod semnificativ pielea și îmbunătățește tonusul pielii.

Corpul tau va respira co prospetime si dragoste...

Personalul terapeuților de masaj Grand-Float este format din specialiști de nivel înalt, cu o experiență de 10 ani, ceea ce vă permite să alegeți mai mult pentru un rezultat complet. În studioul nostru, folosim doar uleiuri de masaj naturale, profesionale, uleiuri de aromă, creme, oferind clientului posibilitatea de a vă bucura de procesul maxim și mesele de masaj confortabile vă vor ajuta să simțiți sentimentul potrivit ... Vă vom ajuta să alegeți tipul de masaj care vă convine, oferind de asemenea un tip exclusiv de masaj, de tipul A-balancing (Osho-re-balancing).

Adresă

  • Chisinau, Moldova
  • str. Ion Creanga, 5/3
  • (069) 44-33-39
  • (079) 44-33-37
Program de lucru

10:00 - 22:00
Luni-Duminica

Opțional

© 2015 - «Grand Float»