COMPLEXELE NOASTRE

Solo

MAI DETALIAT

În Unison

MAI DETALIAT

Paradisul Pentru Doi

O Zi Perfectă

MAI DETALIAT

CE ESTE FLOATING-UL?

Floating-ul este o metodă terapeutică unică de relaxare profundă într-o cameră de plutire special echipată. În centrul nostru, terapia prin plutire are loc într-o baie specială cu o soluție concentrată (aproximativ 30%) de săruri Epsom, care permite organismului să „plutească” la suprafață. Temperatura apei și a aerului este de 35,5 de grade, ceea ce, împreună cu izolarea fonică și luminoasă, vă permite să opriți complet stimulii externi și să vă scufundați într-o stare care este percepută ca imponderabilitate.

BENEFICII FLOATING

CUM SE PETRECE PROCEDURA FLOATING?

Sedinta de plutire se desfasoara intr-o piscina speciala cu o solutie concentrata de saruri Epsom, in intuneric si liniste deplina.

Vei pluti fără efort la suprafața apei si vei simți starea similară ca plutirea in spațiu, și o relaxare completă.

Îți vei aminti multă vreme experiența de plutire!

Prima acțiune

Înscrie-te pentru procedură și vino la noi

A doua acțiune

Oferim instrucțiunile necesare

Actul trei

Savurați de plutire

Actul patru

Ieși împrospătat și plin de energie

Certificat de Cadou

Alegeți un cadou personalizat? Acest cadou va fi amintit!

Floating-ul «reînnoiește» corpul și mintea, elimină emoțiile negative și programele, făcând persoana mai puțin susceptibilă la stres. Sesiunile de flotare stimulează producția naturală a hormonilor de fericire — endorfine, care aduc un sentiment de bucurie, pace și fericire.

Mai detaliat

Recenzii

Tocmai am sosit de la procedura cu sotul meu, senzatii incredibile, de parca ai fi invelit intr-o patura de matase, pielea este ca a unui bebelus. Procedura în sine este foarte plăcută, senzația de imponderabilitate și liniște deplină singur cu gândurile tale.
Mi-a plăcut foarte mult fata administrator, plăcută, zâmbitoare, a povestit și a explicat totul.
Mi-a plăcut totul foarte mult, un loc de relaxare de bun nivel!
Vă mulțumesc și prosperitate!

Alena Str / Facebook

Vreau să-mi exprim recunoștința față de studioul Grand Float! Mulțumesc pentru timpul petrecut la voi! Atmosfera minunata si personal amabil! Plutirea este o modalitate bună de a te ascunde de agitația lumii exterioare, relaxare completă, ameliorează tensiunea, un sentiment de pace, eu doar pluteam – imponderabilitate) Închizi ochii și se pare că nu ești pe Pământ. Te cufunzi în lumea ta interioară, pierzi senzația corpului tău și doar bătăile inimii îți amintește că ești om) …

Olga Korneva / Facebook

Îmi plac foarte mult tratamentele pentru corp și față. De data asta am venit la studioul Grand Float. Sincer sa fiu, nu m-am putut relaxa imediat, ma refer la creier (se gandeste mereu cu viteza Pentium 10), dar corpul este super! Era o stare de imponderabilitate, de parcă pluteai în nori. Știu sigur că data viitoare mă voi întinde într-o capsulă cu lumină și muzică, cred că creierul meu îmi va oferi câteva idei interesante în timp ce plutesc …

Roza Antipova / Facebook

Mulțumim acestui loc minunat pentru ospitalitate! Atat de senzatii extraordinare si Relaxare completa! Chiar te uiti in oglinda si simti ca esti mai frumoasa) Curatenie si confort la cel mai inalt nivel! Voi fi invitata voastra și voi recomanda Floating-ul tuturor prietenilor mei !!!

Diana Kostiuk / Facebook

Suuuper foarte impresionat! Relaxare la toate 100 de procente. Ma durea foarte tare spatele, masajul nu a ajutat, dar aceasta procedura mi-a lua durerea de prima data! Și, de asemenea, serviciul este foarte tare, ceremonia ceaiului este pur și simplu uimitoare!!! Nu mă așteptam la o zi atât de minunată la Chișinău! Acesta este ceva despre ceva! Va multumesc dragilor pentru o zi minunata!

Alina Bregnova / Google

Un loc minunat pentru a te recupera, a te relaxa complet, mai ales dacă vrei ceva nou pentru tine sau pentru cineva cadou.
După o săptămână încărcată, a devenit relaxarea noastră alături de soțul meu, mai ales cu un masaj și o ședință de ceai la final.
Multumim pentru o seara placuta, ospitalitate si grija clientilor! Cu siguranta il recomand

Tatiana Sport / Google

GALERIE FOTO