POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Grand-float.md

Grand-float.md se angajează să vă protejeze confidențialitatea și se asigură că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt protejate. Activitățile Grand-float.md pe Internet sunt în concordanță cu toate activitățile relevante, actele juridice ale Uniunii Europene și legile Republicii Moldova.

Pe scurt despre politica de confidențialitate Grand-float.md
• Grand-float.md nu folosește informații despre clienții săi în scopuri ilegale;
• Grand-float.md nu furnizează datele personale sau informații personale despre clienții săi, altor persoane.

Drepturi de autor

Textele și alte conținuturi ale site-ului Grand-float.md sunt protejate prin drepturi de autor. Aceasta înseamnă că fără acordul Grand-float.md nu este dreptul de a copia informațiile conținute pe site-ul Grand-float.md, cu excepția cazurilor în care acestea sunt folosite în scopuri personale.

Colectarea și utilizarea informațiilor personale

Cu condiția ca clientul să ne furnizeze datele sale de contact (nume, număr de telefon, adresă de e-mail, adresă poștală etc.), acest lucru permite Grand-float.md să satisfacă dorințele clientului și, în caz de probleme, să le rezolve în comun. Toate datele clienților (datele personale și datele de plată) nu sunt dezvăluite terților. Grand-float.md respectă intimitatea și confidențialitatea clienților săi. Toate datele clienților sunt protejate prin actele legale din Republica Moldova care reglementează protecția datelor în conformitate cu cerințele Legii nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, administrația site-ului se obligă să asigure securitatea datelor cu caracter personal, și să le utilizeze numai în scopul scopuri specificate…

Notificări Grand-float.md

Newsletter-ul Grand-float.md prin e-mail este primit doar de clienții care l-au comandat. Dacă clientul nu este interesat să primească newsletter-ul de la Grand-float.md, acesta se poate dezabona oricând de la acesta. Grand-float.md trimite doar informații importante de care clientul ar trebui să le cunoască. Adresele de e-mail și numerele de telefon ale clienților nu sunt dezvăluite terților.

Colectarea și utilizarea datelor non-personale

În scopuri statistice, Grand-float.md colectează informații despre vizitatorii site-ului (timpul vizitei, durata vizitei, numărul de vizitatori ai site-ului etc.). Aceste informații nu sunt asociate cu o anumită persoană, ci sunt informații statistice pe care Grand-float.md le poate analiza și astfel îmbunătăți funcționalitatea site-ului. Aceste date sunt folosite în scopuri de marketing și pentru serviciul clienți. Informațiile vizitatorilor nu sunt dezvăluite terților.

Comentarii

Grand-float.md are informațiile relevante pe care ni le-au oferit vizitatorii. Poate fi citit pe site-ul Grand-float.md în secțiunea de comentarii. Dezvăluirea datelor clienților către terți Grand-float.md se angajează să vă protejeze confidențialitatea și să dezvăluie datele personale ale clienților săi către terți numai dacă furnizarea de informații este necesară și este de acord cu legile Republicii Moldova.

Link-uri către alte site-uri

Site-ul Grand-float.md conține și link-uri către site-uri ale altor persoane, întreprinderi și organizații, dar Grand-float.md nu este responsabil pentru conținutul acestor site-uri, precum și pentru practicile lor de confidențialitate și securitate. Adoptarea politicii de confidențialitate Grand-float.md de către clienți. Când folosește serviciile Grand-float.md, clientul confirmă că s-a familiarizat cu politica de confidențialitate a Grand-float.md și este acceptabilă pentru el.

Dacă aveți comentarii și sugestii cu privire la politica de confidențialitate a Grand-float.md, vă rugăm să ne informați despre acestea prin e-mail floatstudiomoldova@gmail.com